Tuinaanleg

Bij de tuinaanleg van een nieuwe tuin of tuinrenovatie van een bestaande tuin komt veel kijken. De inschakeling van professionals is daarbij een verantwoorde keuze om lange tijd verzekerd te zijn van een tuin op maat.

De aanleg van een tuin kan onderdelen als beplanting, bestrating, vijveraanleg of gebruik van bouwkundige elementen bevatten. Het gebruik van de juiste materialen waarborgt kwaliteit en een lange levensduur. Bovendien wordt niets aan het toeval overgelaten, want op elk gewenst moment is er ruimte voor overleg. 

Als u besluit om met ons in zee te gaan, kunnen we uw tuin gaan ontwerpen. Natuurlijk doen we dit aan de hand van uw wensen wat betreft vorm en stijl, gebruik, onderhoud en budget. Wij vertalen dat in een creatief ontwerp. Samen met u gaan we het plan bespreken en waar nodig kan het ontwerp worden aangepast en de begroting worden bijgesteld om ze definitief te maken. Afspraken over budgetten worden nagekomen.

Wanneer u het ontwerp en offerte heeft goedgekeurd, dan gaan wij over tot de meest spannende fase: het aanleggen van ùw tuin. Dat doen wij graag én met plezier!