Hovenier Onderhoud

Heb je een passie voor groen en werk je het liefst in de tuin? Word dan onderdeel van ons jonge, enthousiaste team Hoveniers. Samen met je collega’s werk je aan de mooiste tuinen in de regio Zwolle-Hattem. Als Hovenier Onderhoud krijg je veel vrijheid in je werk. Ook ben je het aanspreekpunt van de klant, waardoor je de kans krijgt om je vakkennis te delen en boeiende klantrelaties op te bouwen. Dus terwijl je bijdraagt aan het succes van het bedrijf, werk je ook aan je eigen groei en succes.

Zie jij jezelf al binnen ons bedrijf werken? Dan maken we graag kennis met je.

Wat ga je doen?

Je onderhoudt samen met je collega’s voornamelijk particuliere tuinen. Samen zorgen jullie ervoor dat de tuinen er fantastisch bijliggen. Je bent in staat om het grote geheel te zien en tegelijk heb je oog voor detail. De ene dag knip je de haag van een boerderij, de andere dag voorzie je een bostuin van nieuw gras. Doordat elke tuin uniek is en de werkzaamheden per seizoen verschillen, heb je veel variatie in je werk.

Taken op een rij:

Wat breng je mee?

Waar ga je werken?

Van Essen Hoveniers uit Hattem is dé specialist in tuinaanleg- en onderhoud. De opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven. Van Essen Hoveniers heeft een uitstekende reputatie in de markt en is gevestigd in Hattem. Wil je een goede indruk krijgen? Kijk dan op de website www.vanessenhoveniers.nl.

Wat bieden wij?

Vragen of solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan nu en wij ontmoeten je graag om de mogelijkheden te bespreken. Heb je vragen? Bel dan gerust met Matthijs van Essen, te bereiken op telefoonnummer 06-28619934 of via de mail, info@vanessenhoveniers.nl

Geverifieerd door MonsterInsights