Wie zijn wij

Van Essen Hoveniers is ruim tien jaar specialist in alles wat met tuin, tuinaanleg en onderhoud te maken heeft. Wij hebben de kennis, tools en ervaring in huis om uw tuin in topconditie te houden en/of terug te brengen. Wij vinden het elke dag weer fantastisch om klanten te mogen helpen bij het maken van nieuwe plannen voor alle soorten en maten tuinen. Wij genieten van goed en mooi aangelegde tuinen en kijken steeds weer uit naar nieuwe uitdagende projecten.

In 2005 zijn wij, na een gedegen en gerichte opleiding te hebben voltooid, gestart met ons hoveniers- en boomverzorgingsbedrijf. Door het aannemen en uitvoeren van zeer uiteenlopende opdrachten, hebben wij inmiddels veel ervaring opgedaan. Wij beschikken daarnaast over professionele machines en gereedschappen, zodat wij onze werkzaamheden goed, verantwoord en veilig uit kunnen voeren.

Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en overtuigen u graag van onze mogelijkheden. Vraag daarom gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Dankzij onze scherpe uurtarieven en prijsafspraken is realisatie van uw wensen dichterbij dan u denkt.

Matthijs en Robert van Essen